Kaikki lansulapset ovat kotinsa löytäneet, Nuhanenä lähtee lauantaina Ranualle pohjoisen lansunarttuja ( ym) hurmaamaan   Ujo lähti viime viikolla myös pohjoiseen päin, Suomussalmelle.

Leilan viralliset terveystutkimustulokset tulivat C/0, silmät-sydän-polvet terveet ! Saapi olla ihan tyytyväinen.  Etsin muuten neidille SIJOITUSkotia...Tässä uudessa kodissa on niin pienet tilat että valitettavasti minun on pakko järkeistää asioita mm koiramäärää.. Otapa rohkesti yhteyttä jos valko-musta häärä kiinnostaa! Luonteensa puolesta vaikka harrastuskoiraksi, virtaa ja intoa on.

Muutoin elo alkaa asettua uomiinsa, uusi koti on jo ihan KOTI  ehdottomasti. Viihdyn aivan loistavasti. Vapaa-aikana on tullu istuttua pilkillä.. Sunnuntaina oli pilkkikaudenpäättäjäisreissu, 3 miestä ja blondi..

 

Lopputuloksena; 1 uitettu mies, 1 puoli uitettu mies, 1 melkein uitettu mies, 1 kuivinjaloin selvinnyt trinsenssa  1 kairanterään pilkottu peukalo.

Hirveen monta V-S-P :tä, eli karannutta tappajamamma-ahventa. ----Lopulta kuitenkin muovikassillinen kalaa repussa selevittiin maihin.---> Kaloja siivotessa tuli vielä 1 haavoittunut mies. Seuraavana aamuna kuitenkin herättiin kalakukon kutsutuoksuun, eli ei hassummin ollenkaan.. tein siis elämäni ensimmäistä kertaa kalakukkoa, ja väittäisinpä että se on muuten aikas hyvääkin !!!

---Kuulumisiin! Oikein ihastuttavia kevätpäiviä kaikille

Nii ja ONNEE vielä oikeen syrämmen pohojasta kaikille erkkarinkäyneille!!! Mua niiin harmitti kun en päässyt lähtemään turistiksi..