..."hyvin nukutun" yön jälkeen jaksankin kirjotella tarkempaa tarinaa Noorasta ja yllätyslapsi Kalesta.. --Kuten 'kaikki tiedämme' Noora ultrattiin 2 krt tyhjäksi.. Itse jo olin asian unohtanut, kunnes eilisaamuna Mari Nooranäippä soitti että narttu on outo ja kirkasta vuotoakin on..Lämmöt normalia alhaisemmat jne... Mari sai varattua röntgen ajan ja pian sainkin soiton, että masussa on PENTU !!!!! Samoilla tulilla läksin ajamaan Noosutinta hakemaan, Viivi Pirtunäippä hyvin ystävällismielisesti toi rouvan mulle Iisalmeen vastaan.

Koska Noora on jo kypsemmälle iälle ehtinyt ensisynnyttäjä ja tiedossa oli että tulokkaita on yksi, jonkin ajan miettimisen ja parin uskonvahvistuspuhelinsoiton ( kiitos Marita ja Nurtsi) varasin Nooralle leikkausajan. Aika oli klo 20 ja jo n 20.20 sain pienen miehen hoidettavakseni. Pentu oli heti jäntevän ja muutenkin topakan tuntunen ja kamalan nälkänen Silmänisku Mutta kotiin asti piti ekat hörpyt odottaa.. Nooralta poistettiin samalla kohtu. Leikkaus sujui hyvin ja pöllähtänyt mamma alkoi heräillä todellisuuteen kun saavuttiin kotiin.

Noora ei lääkehuuruiltaan tajunnut vielä eilisiltana mitä on tullut tehtyä, haisteli kyllä vähän vauvaa, muttei alkanut hoitaa, vihainen tms ei kyllä todellakaan ollut. Pentu hoksasi heti tissihommat ja imee hyvin. Maitoa tulee kivasti.   --Nyt tänä aamuna Noora on jo nuoleskellut vauvaansa, ja "pissallakin käytti"Nauru Minusta tuntu ettei tuore äippä ole ihan täysin vielä tilanteiden tasalla, mutta aistii jotain outoa tapahtuneeksi..Ulos lähtee kyllä, mutta vastahankaan ja on kamalan kiireinen, muttei tunnu oikein itse vielä tietävän mihin hänellä on kiirePusu Ruoka ei mammalle ole vielä maistunut, piimää lipasi kyllä lähes litran...Pentunen on pyöreä ja tyytyväinen... Tällä erää siis tilanne mallillaan...

--Tervetuloa ihanainen yllätyslapsemme Kaaleppi "Kale" -Taunon Poika- Kepponen !!